Ett stort tack och en ödmjuk ursäkt

Jag skulle vilja passa på att tacka alla er som följer min blogg, ger kommentarer, feedback och kommer med funderingar, tankar kring hur jag kan utveckla och förändra min undervisning, ja helt enkelt bidrar med en hel massa tankespjärn!

Det är bara ett litet ”problem”… Egentligen är det ett rätt angenämt problem, men jag känner ändå att jag vill dela mina tankar med er. Jag får oerhört många kommentarer på blogginläggen, jag får även frågor via min mail. Saker ni undrar över, funderar kring, hur jag tänker och resonerar kring olika pedagogiska frågor. Och som sagt, missförstå mig rätt, det är så himla kul att få alla dessa funderingar och frågor från er. Men…

Jag arbetar 100 % som lärare. Jag har 5 SO klasser och en klass i engelska. Utöver det är jag mentor samt förstelärare, med uppdraget att arbeta med att synliggöra den formativa undervisningen på Östergårdsskolan. Bloggen började som min lilla hobby-verksamhet, ett ställe där jag kan tänka högt, vitt och brett om allt som händer, både i mitt klassrum och i mitt huvud, när jag undervisar.

Jag har fyra fantastiska barn, katt, kanin och ja, allt som hör livet till. Och så har jag viljan att skapa Världens bästa skola!

Ibland går ekvationen inte ihop… Jag får så många spännande frågor som jag mer än gärna vill besvara direkt, men ja, ibland måste jag prioritera annat för att få arbete och liv att gå ihop. Det betyder inte att jag inte läser alla era kommentarer, för det gör jag. Det betyder inte att jag inte läser era mail, för det gör jag. Och det betyder inte att jag inte kommer besvara er fråga, för det gör jag, ja oftast i alla fall 🙂

Ibland i form av ett blogginlägg, ibland i form av ett mail, eller en kommentar på bloggen.

Era tankar är oerhört värdefulla för mig. De leder ofta till att jag utvecklar mina egna tankar ytterligare. Så egentligen vill jag mest passa på att framföra en ödmjuk ursäkt om mitt svar skulle dröja eller någon gång utebli. Jag hoppas att du får svar på dina funderingar, antingen genom att läsa andra inlägg jag gjort på bloggen eller genom att spana in min elevblogg sobloggalfa och se om du kan hitta svar på dina frågor där 🙂

Det som skulle vara min lilla hobby-verksamhet under en begränsad period i våras, har hittills haft över 156 000 träffar. Det som skulle bli en liten engångsföreläsning på SO-dagarna i Stockholm har vuxit till ett eget företag med föreläsningar för pedagoger, föräldrar och alla som är nyfikna. Det har lett till krönikor, intervjuer, Guldäpple-nominering och inbjudan till BETT-mässan.

Jag är ju egentligen ingen föreläsare. Eller krönikör. Eller bloggdrottning. Eller för den sakens skull forskare, lektor eller skolledare. Jag är helt enkelt en alldeles vanlig, ovanlig lärare – precis som du och precis som alla andra som arbetar med barn och ungdomar i skolans och förskolans värld!

Vi är alla vanliga, ovanliga lärare som har som yrke att vara med och förändra framtiden! Det kommer alltid, alltid vara prio 1 på min ”Att-göra-lista”!

Så ett stort tack och en ödmjuk ursäkt ❤

Mvh Fröken Flipp/ Lotta Karlsson

1459196_564617873683275_5876496796230483293_n

4 reaktioner på ”Ett stort tack och en ödmjuk ursäkt

  1. Jösses vilken respons! Önskar jag kunde ha samma genomslagskraft. Svara inte/ Kram

  2. Du är värd all cred!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s